تجربه اجرای بیش از 500 هزار متر مربع در صنعت مرغداری و سوله سازی
اجرای بیش از 100 هزار متر مربع عایق صوت
تا 70 درصد کاهش مصرف انرژی
Up to 70% Energy Saving
تجربه اجرای بیش از 1 میلیون متر مربع عایق حرارت با فوم پاششی پلی یورتان
مزایای اجرای فوم پاششی پلی یورتان
از آنجا که عایق کاری با ورقها و پانلهای آماده، عدم یکپارچگی بواسطه درز و شکاف روی سطوح و در نتیجه بروز پل حرارتی و صوتی را در پی داشت عایق کاری به روش پاششی اختراع و با استقبال عمومی مواجه گردید. در حقیقت عایق کاری به روش پاششی، در پی بروز خطا در عایق کاری به روش نصب ابداع گردید.
در اجرای عایق پلی یورتان به روش پاششی، پلی یورتان به شکل مایع بر روی سطوح مورد نظر پاشش و مانند رنگ تمامی سطوح را در برمیگیرد و پس از 3 تا 5 ثانیه به شکل سطح درآمده و از این رو هیچ درز و خلل و فرجی به جای نمیگذارد و در اصطلاح سطحی کاملا یکپارچه از عایق بدست میآید.
فوم پلی یوتان پاششی دارای کمترین ضریب انتقال حرارت (0.025) و بیشترین ضریب مقاومت حرارتی در مقایسه با سایر عایق ها می باشد
10 مورد از مزایای فوم پاششی
- سرعت اجرای بسیار بالا ( برای ساختمان روزانه 300 و سوله 700 مترمربع )
- دسترسی به نقاط کور ساختمان مانند تأسیسات، سقف، لوله ها، داکت ها و اتصالات
- نفوذ ناپذیر در برابر آب و رطوبت و قابل شستشو
- سبک سازی سازه
- چسبندگی بسیار عالی بدون نیاز به چسب، پیچ و جوشکاری
- 40 سال عمر مفید
- 50– تا 110 درجه سانتیگراد مقاومت دمایی
- گرید B2 خود خاموش شونده
- دارای استاندارد انجمن مواد و آزمون امریکا ASTM
- کاهش مصرف انرژی و هدر رفت آن در ساختمان و کاهش هزینه های ساختمان
انواع عایق پاششی | فوم پاششی پلی یورتان
عایق حرارتی | سلول بسته
عایق حرارتی پلی یورتان با فوم پاششی | سلول بستهفوم پاششی سلول بسته در حقیقت همان متریالی است که در دیوارههای یخچالها برای حفظ برودت داخل یخچال استفاده میشود. فوم پاششی پلی یورتان بسته به شرایط اقلیمی از ضخامت 5.0±5.2 به بالا و با دانسیته 35 تا 40 قابل اجرا در سقف، دیوار و کف میباشد.
بیشتر بدانید: فوم پاششی پلی یورتان (حرارتی)عایق صوتی | سلول باز
عایق صوتی پلی یورتان با فوم پاششی | سلول بازفوم پاششی سلول باز پلی یورتان به سبب ساختار سلولی آن (وجود باکس های هوا) در آکوستیک و عایق سازی صوتی مصداق بارز روش جرم-فنر-جرم است که یکی از روشهای میرایی صوتی میباشد.
Damping ( میرایی )
در این روش ارتعاشات صوتی به انرژی گرمایی تبدیل میگردد. عبور امواج از چندین لایه از مواد با چگالی متفاوت باعث میرایی صوت میگردد. به طور کلی عضوی را که انرژی چیزی را مستهلک میکند دمپر مینامند. فوم پلی یورتان سلول باز نیز در میان دیوار، گچبرگها (Board Gypsum)، صفحات سیمانی (Board Cement Fiber) بلافاصله پس از عبور موج صوت باعث اصطکاک آن شده و با کاهش انرژی صوت و تبدیل آن به حرارت و گرما باعث میرایی صوت میگردد.
درخواست مشاوره در مورد فوم پلی یورتان
انتخاب دسته بندی 👇